Tempah aiskrim

Tempah aiskrim untuk katering semudah ABC

Kini segalanya lebih mudah, pelanggan tidak perlu lagi pergi ke premis untuk membuat sebarang tempahan untuk majlis mereka. Tempah aiskrim semudah ABC dengan hanya di hujung jari!

Melalui media sosial, banyak penyedia katering aiskrim sudah mula berada di pasaran, samada soft ice-cream, hard ice-cream, aiskrim potong, aiskrim Malaysia, pelbagai jenis aiskrim dengan mudah boleh di dapati. Namun begitu, bagaimanakah caranya untuk membuat pilihan?

Berikut disediakan beberapa tip tempah aiskrim untuk panduan para pelanggan:

1. Tempah aiskrim dengan syarikat yang sudah berada lama di pasaran

Penting untuk mengetahui jika syarikat tersebut baru memulakan perniagaan atau sudah lama berada di pasaran. Ini kerana pengalaman memainkan peranan yang sangat penting. Bayangkan majlis yang anda ingin anjurkan telah dirancang selama berbulan-bulan akan dihadiri oleh ribuan tetamu. Alhamdulillah, ohsemm69 soft ice-cream telah bertapak di pasaran sejak 2010.

tempah-aiskrim
Laporan akhbar Kosmo pada pelancaran ohsemm69 soft ice-cream

2. Harga yang munasabah

Pernah dengan istilah ‘TOO GOOD TO BE TRUE‘ ? Benar, kadangkala apabila kita berjaya mendapatkan harga yang betul-betul murah di pasaran, adakah kita betul-betul sudah berjaya jimat? Berhati-berhati dengan tawaran harga yang terlalu murah di pasaran. Kadangkala mungkin terdapat beberapa agenda tersembunyi yang menyebabkan tawaran harga yang terlalu rendah tersebut. Berikut adalah harga yang kami tawarkan, harga RM1 per kon ini kami ‘maintain’ sejak 2010 lagi.

tempah-aiskrim
Senarai harga terkini ohsemm69 soft ice-cream

3. Mempamerkan harga secara telus

Agak mudah untuk mendapatkan harga dari penyedia katering aiskrim. Proses untuk tempah aiskrim hanya perlu minta sebutharga dari syarikat tersebut. Jika mereka enggan memberikan harga yang betul, mereka dikira melakukan kesalahan. Justeru anda sebagai pelanggan berhak untuk mengetahui jumlah harga keseluruhan.

4. Produk mendapat pensijilan Halal JAKIM (jika ada)

Jika ada penyedia katering aiskrim yang sudah ada sijil Halal dari pihak JAKIM, maka kredit untuk syarikat tersebut tersangatlah bagus. Ini kerana JAKIM melakukan pemeriksaan ketat dalam memastikan syarikat-syarikat yang menerima pensijilan tersebut menggunakan produk-produk yang diperbuat dari bahan-bahan yang halal sahaja. Tempah aiskrim segera dengan syarikat yang mempunyai sijil Halal.

Adakah anda sedang merancang untuk mengadakan majlis perkahwinan atau sebarang majlis makan-makan? Jom meriahkan majlis anda dengan menjamu aiskrim sebagai pencuci mulut. Tempah aiskrim sekarang dengan harga serendah RM1 per kon!

Hubungi kami di sini.

Atau boleh terus klik pada link whatsapp di bawah:

tempah-aiskrim

Indahnya bila dapat berkongsi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *