Pakej bisnes aiskrim

Peluang menjadi usahawan aiskrim

Tahniah! kerana anda berminat untuk menjadi usahawan dengan membuka halaman pakej bisnes aiskrim ini. 

Kerajaan telah mensasarkan sekurang-kurangnya pada tahun 2020, sebanyak 250 000 usahawan baru dilahirkan, ini bagi merealisasikan target sebanyak 1 juta peluang pekerjaan bakal diwujudkan dengan purata 4 jawatan per syarikat. Justeru itu, bagi menyokong dasar kerajaan, SR BUSINESS WORLD di bawah jenama aiskrim ohsemm69 soft ice-cream sedang giat melakukan promosi bagi menambah usahawan-usahawan di seluruh negara. Pelbagai promosi sedang dilakukan dan Alhamdulillah ejen-ejen ohsemm69 kini sedang bertambah. D sini kami ada menawarkan pakej bisnes aiskrim yang bersesuaian.

pakej-bisnes-aiskrim
Aktiviti promosi bagi memperkenalkan pakej bisnes aiskrim ohsemm69

Tertubuhnya akademi bisnes aiskrim

Setelah berkali-kali dihubungi oleh mereka yang berminat untuk menceburkan diri dalam bisnes aiskrim, syarikat akhirnya mengatur untuk mengaktifkan sebuah akademi yang dinamakan sebagai akademi bisnes aiskrim (atau dikenali sebagai ABisA). Akademi ini masih lagi dalam peringkat permulaan dan dalam proses penambahbaikan. Di sini, bukan sekadar ditawarkan pakej bisnes aiskrim, malah pelbagai masalah dan cadangan juga dikongsikan. Walaubagaimanapun perkongsian yang lebih kompleks hanya dibincangkan di dalam group khas.

Untuk mengakses ke dalam group tersebut anda hanyalah perlu mendapatkan akses dari logo di bawah ini:

ATAU

Boleh terus klik pada link whatsapp di bawah:

Syarikat mengalu-alukan penglibatan anda sebagai usahawan di bawah akademi. Pelbagai pakej bisnes aiskrim yang kami tawarkan, antaranya:

  1. Pakej lori (foodtruck)
  2. Pakej kiosk
  3. Pakej mesin sahaja  (PAKEJ PANAS!)
Akan datang, syarikat mungkin akan menambah produk agar terdapat kepelbagaian dalam produk ohsemm69, buat masa ini kita hanya memfokuskan pada penjualan aiskrim sahaja. Justeru, teruskan ikuti perkembangan terbaru syarikat, samada melalui laman web ini atau melalui media sosial. 
 
Syarikat juga sedang mengintai peluang untuk bekerjasama dengan pihak kerajaan dalam mendapatkan dana-dana bersesuaian bagi menggalakkan lebih banyak usahawan di bawah bimbingan syarikat. Terdapat beberapa agensi kerajaan yang bersesuaian antaranya termasuk Mara, Tekun, SME corp, PNS dan sebagainya. In Syaa Allah akan dimaklumkan kemudian.

2 thoughts on “Pakej bisnes aiskrim”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *